Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban
Register Stats Members List Today's Posts

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 05-08-2007, 12:35
-(0Kristóf0)- -(0Kristóf0)- is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%
Angry

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Most minden bizonnyal összeomlott akkor ez a stratégiád, mert bár a védelmed erősebb lett, és más változás nem érint, most mégis ööö... egész pontosan azon kívül, hogy erősebb lett a védelmed, mi is változott számodra? Semmi.

No akkor egész pontosan mi is a probléma? Ezt még mindig nem fejtetted ki.
Te mindég és mindég azzal a rohadt +10%-kal jösz! És mi lett ebből, megszavaztuk hogy legyen meg az elfnek a súgóban leírt +10%.
Erre mindenki képébe bele vágjátok azt hogy 3-al jobban fáradnak a varik, 5x több rúna és hogy nem lesznek tolis elfek. Mert szerinted az felfedezgetős faj!
Mennyémá! Én jó ha minden elf orimmal 2-2x fedezgettem!
Az elf igenis tolis varis! Még akkor is ha az 1/A-ban ő a védelem meg a kajamaster! De kit érdekel most az A? Van még 4 szint amiben az elfeket határozottam megkeserítettétek! Kidobják a szövikből, és beindul a pulykavadászat! [u] [u]

Tudod mit akkor álljon vissza a régi rend! Gőzöm nem volt hogy az elf maluszokat fog kapni! És sok másnak sem!
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 05-08-2007, 12:35
Member

Bocs a durva hangnemért!
Reply With Quote
Old 05-08-2007, 13:14
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by -(0Kristóf0)- View Post
Te mindég és mindég azzal a rohadt +10%-kal jösz! És mi lett ebből, megszavaztuk hogy legyen meg az elfnek a súgóban leírt +10%.
Erre mindenki képébe bele vágjátok azt hogy 3-al jobban fáradnak a varik, 5x több rúna és hogy nem lesznek tolis elfek. Mert szerinted az felfedezgetős faj!
Mennyémá! Én jó ha minden elf orimmal 2-2x fedezgettem!
Az elf igenis tolis varis! Még akkor is ha az 1/A-ban ő a védelem meg a kajamaster! De kit érdekel most az A? Van még 4 szint amiben az elfeket határozottam megkeserítettétek! Kidobják a szövikből, és beindul a pulykavadászat! [u] [u]

Tudod mit akkor álljon vissza a régi rend! Gőzöm nem volt hogy az elf maluszokat fog kapni! És sok másnak sem!
erre csak annyit, hogy nem megszavazva lett a döntés!!! a szavazatokra Ati semmit sem ad. Atit egyedül egy dolgok érdeklik azok pedig az érvek a hozzászólásokban. nagyon nagyon sokan érveltek azzal hogy a bunker elfek ártozgatnak, meg szinte sérthetetlenül is simán tud ártani másoknak így változtatott!!! de sztem a legmegfelelöbb az lenne,hogy az Elfek malusza dinamikus legyen. akár a tornyok százéláktól mint irtam máshol, akár vmi hasonló rendszer alapon mint az autó védelem, csak nagyobb léptekkel, így a békés/békén hagyott elfek nehezen tudjanak gyújtani, varit gyilkolni, viszont akire rászálnak, annak, csökkenjen a malusz és így vissza tudjon vágni.

1 gondolat, ha tolis-varis orival voltál akkor meg a legnagyobb kamu hogy nem fedezgettél mert 5önen még meglehet csinálni a top30at de már 4-en is nehézkes így, 3.on meg végkép... vagy ha tudtál ütni, akkor nem voltál igazi tolis-varis, mert akkor egyikben se lehettél erős...

Reply With Quote
Old 05-08-2007, 13:20
Member

vagy ha tudtál ütni, akkor nem voltál igazi tolis-varis, mert akkor egyikben se lehettél erős...[/quote]

Az elfet én mindenes fajnak használom! Legyen némi vari toli és sereg.
Annyi vari hogy a gyenge varisokat tudjam gömbözni, annyi toli hogy a gyenge orkokat tudjam lopni. Akkora sereg amivel lehet védekezni, de még lehessen támadni. Marad az aranyközépút és nem a túlspecializódás...
Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

Posting Rules