View Single Post
Old 05-07-2007, 15:39
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Remedy View Post
Ezzel en is egyetertek. Keretik nem felhozni ellenervkent, hogy az elf erositve lett. Keretik azt mondani, hogy "A Goldi olyan sokaig ragta a fulem, hogy igy kb elfek, meg ugy kb elfek, hogy beadtam a derekam, es mar en is ugy latom, hogy az elfeknek marha nagy maluszokat kell adni artozasra"

Ezt en is tulzasnak tartom, es egyetertek azokkal, akik azt mondjak, hogy ki kell lepni az 1/A arnyekabol. Nem lehet beutni, nem lehet beutni, olyan ori nincs, amit nem lehet beutni. Ezt az ervet is el lehetne felejteni. A fold a legfontosabb ebben a jatekban szerintem. Tessek vallalni ha egy elf artoz cserebe, vagy megelozo akciokat tesz ellened. Ezzel a malusszal tenyleg jelentosen csokken az elf jatszhatosaga, bekes, tamagocsi faj ide vagy oda. Miert kenyszeritunk ennyire egy fajt egy adott jatekstilus fele? Hiszen epp az volt a jatek egyik szepsege, hogy ha en egy adott fajjal mast akartam jatszani, mint ami megszokott, megtehettem. Nehezebben, de meg lehetett csinalni. Miert kell kijelenteni, hogy az elf nem tolis faj? Persze, most mar nyugodtan lehet mondani, hogy nem az, de eddig az volt...

Cassyval sem ertek egyet, ettol az elf nem lett konnyebben beutheto egyaltalan.... Max a visszatarto ero csokkent egy kicsit... Meg nem jatszhatatlan az elf faj igy se, de a jatekelmeny jelentosen csokkent valoban, es ugy erzem, ha igy marad, tomegesen csokkeni fog az elfek szama...

De legalabb Goldy orulni fog neki
ez amúgy nagyon tetszik És leírtad amit gondolok
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote