View Single Post
Old 04-24-2007, 20:57
Bogár Bogár is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ezzel én is, és emiatt a szavazás valami hihetetlen torz képet mutat, multis szavazásokkal, miegyéb. Úgyhogy maradjunk főként az érveknél.

Azt, hogy az elf nem 30%-ot kap, azt hiszem feltételezhetjük, hogy tapasztalták már jópáran (csak elfelejtettek róla szólni). Ennek fényében hatalmas erősítés az elf védelem tényleges 30%-ra emelése, szemben azzal, hogy egy "titkot" most mindenkinek elárulunk.

Mindkettő némi átépítést igényelne mind a támadó, mind a védő oldalon, de az egyik verzió a meglevő játékot nem változtatja, a másik igen.

Egyelőre én erősen arra a verzióra hajlok, amelyik nem változtatja a meglevő játékot, és nem erősíti mégtovább az amúgyis nehezeb sebezhető elfet.

Ennek ellenkezőjéről meggyőzhető vagyok, ha olyan érv merül fel, ami eddig elkerülte a figyelmem.
én pl a 4-5 év alatt nem jöttem rá, hogy az elf 20%-ot kap, nem 30-at. valahogy úgy érzem, hogy ezzel nem vagyok egyedül. ha ezután is 20%-ot fog kapni, érezhetően meg fog nőni az elfet támadó orkok száma. de lehet, hogy egyáltalán nincs igazam. és nagyon remélem, hogy nincs...
8-10%-kal több tornyot kell majd tartani ahhoz, hogy ugyanaz legyen a védőerő, mint a 30%-os bónusszal. 1000 hekin 200 barakk és 200 torony helyett 216-220 barakk és torony. ez minusz 32-40 kocsma/templom. sokat számít. nagyon sokat.

ezek után nem látom, hogy milyen érvvel lehetne téged meggyőzni, pedig elég sok megalapozott érv hangzott el már ebben a topicban a 30%-os verzió mellett...
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Last edited by Bogár; 04-24-2007 at 21:01..
Reply With Quote