Thread: Angol 1/A
View Single Post
Old 03-18-2007, 20:48
Zilah Zilah is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by pea View Post
Üdv!
Nekem már hetek óta az érlelődött az agyamban, amit Smooth itt most kimondott. Teljesen igaza van. A queosiára, nem jók azok a szabályok, amelyek a magyarra, de még a románra is. A magyarban ezer orik vannak szinte minden szinten. Románban pedig azért működhet, mert még nagyon kevés ori volt, amikor bejöttek a fedezéses szabályok, és egyáltalán még gyerek az egész.
Valóban haldoklik az angol, és ha így marad, akkor meg is hal. Már mondtam, hogy a 90 nap eltörlésével is annyi változott, hogy lehet fordulni, csakhogy 10E körön belül még mindig lehetetlen. Az több mint egy év, és azalatt szépen kinyiffanhat az egész.
A románra is rátérnék. Semmi sem indokolja, hogy ne történhetne meg ugyanaz ott is, mint az angolban. Simán beállhat az A, és megfojthatja az egész játékot. Ati erre is figyelj. És tényleg komolyabb változtatások kellenek angolba, mert ezzel semmi nem történt. Amúgy nem feltétlen a szabályokon kell csak változtatni. Elképesztő, hogy mennyire nincsenek külföldiek. Ha mégis van, akkor megfojtódnak.

Véleményem szerint ez a kérdés egyértelműen fontosabb minden egyéb kérdésnél, változtatásnál, kényelmi bevezetésnél. De hát ki vagyok én?...
pea
pea és mindenki más...
-az angolban is nagyok a problémák... s valóban rövid távon az lenne a legjobb, ha A-ból mindneki fordulhatna.... ez terméezetesen sok visszaélést biztosítana... de legalább az emberek játszanának... mert ugye nem csak a játék kedvéért játszanak, hanem a kék számért is...
-angol B-be hiába tolták fel 180 napra a határidőt... mert nem tesz semmit... ha megnézitek a csoport első felében többnyire A-s játékosok vannak, akik ugye 2000 kört ülnek ott... kérdem én, ez hogy segíti a kezdőket? sehogy válaszolok is..

-a románnal is ugyanaz a helyzet...A-ból onnan is mind nehezebb lesz fordulni, mert ott se nicns ori... sőt talán aki topba van ott, nem is akar fordulni.. de még a következő 6-8 ori sem... tehát "tiszta" ott is a helyzet...
-s hogy ott miért nem vezettek be könnyítéseket, mint az angolon? hát mindneki válaszoljon magába de amugy ha bevezették volna ott is, a helyzet hasonló lenne az angolhoz... gyakorlatilag semmit sem jelentene...
Reply With Quote