View Single Post
Old 03-11-2007, 18:56
Cassandra Cassandra is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by bimmbimm View Post
Szerintem viszont probléma, hogy cyber világban élünk, és az embereknek az a természetes hogy hülnek a számítógép előtt, kockulnak és szépen lassan monitorfejekké válnak. Ingerszegény környezet, nem emelkedik meg a pulzusszám, csak prunnyad a gép előtt. Akinek ez a munkája, annak még ezt KELL is csinálnia. Szerintem egészségtelen, habár én is ezt művelem, de harcolok ellene. Ennek a napnak az lenne értelme hogy tényleg szakadjanak már le az emberek egy kicsit az UTP kábelről, mert az nem állapot hogy mint egy infúzión, úgy függünk a gépen/géptől... Az energiatakarékosság csak duma...
Akinek ez a munkája és szereti, az hagy csinálja. Amikor épp a dolgom végzem én se örülnék, ha azt mondanák, "most elveszem az egered, meg a neted, inkább olvasgass"...

Ezért mondom, hogy igazából az a lényeg... szerintem... hogy a szabadidejét tudja-e valaki függetleníteni a géptől vagy sem.

Meg tudnám tenni, hogy itthon töltök úgy egy napot, hogy közben nem zúg a számítógép?
Az én válaszom: Sajnos nem hiszem.
Okok: A legtöbb számomra fontos emberrel a neten keresztül tartom a kapcsolatot. Nem tudom mikor beszéltem héhányukkal utoljára telefonon, ha nincsenek gépközelbe, vagy én nem vagyok, akkor nem is hallunk egymásról.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
Reply With Quote