Quote:
Originally Posted by Remedy
mar mindegy, mert nemkivanatos szemelykent torolve lett.....
|
Sziasztok!
Szeretném tisztázni a Kisbér által félreértett dolgokat. Gyorsba leirom a dolgokat amit akármelyik admin vissza tud keresni....
1, Békésen építgettem az orimat és mint uj ori aki kamatoztatja a bankba pénzét ugy volt nálam általában 3-4millio amit annak rendje modja szerint le is fosztottak Na ebből volt 7db. természetes 1 ori Kérdem ez nem lehetetleniti el a játékot ?
2, A fosztások után ugygondondoltam visszafosztom a pénzemet és egy orkkal elkezdtem a környéket fosztogatni.
3. Egy nap 6 sereg 3 különböző országhoz ment fosztani olyanokhoz akik még gömbölni se tudtak volna és mf ek voltak
4. Mit ad isten a beütés után kapom rengéseket felülről 8-10 körről.
5. Ekkor határoztam el hogy a rengéseket ledolgozva megnézem melyik kezd el ujra rengetni. 2 orihoz be is néztem hogy állnak az épületei.
6. Kisbér kolléga ekkor érezte azt hogy közbe kell avatkozni és lopni a tekimet 5 napon keresztül ami szintén nem lehetetleniti el a játékomat mert tök szabályos és vagyonokat kereshet vele ha már csak 50db okat tud lopni.
7. Regeltem uj óriás ori ami végül a törlés szintjére jutott.
8. Ezekután légyszives döntsétek el melyik volt fair,
A 7-8 sereg amit kaptam fosztás, vagy az 5 napig tartó tekilopás, vagy a 10 körről való rengetés.
üdv Tisztelettel.
Feta