View Single Post
Old 02-20-2007, 11:20
lll
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by Bea Baba View Post
hehe szeretem a papolást
itt esélyegyenlőségről van szó, és abszolut nem jó h valaki aki egész hétvégén az HVs orija felé se nézett, több eséllyel induljon vasárnap, mint az aki péntek óta gép előtt zombizik.....
hja és aval h de a top5... nincs mindenkinek ideje, h kitanuljon ugy jáccani, mint a magányos HVba időteltöltős emberek klubbjának másik dolog, h itt is a közérdek a lényeg, nem az a max 10 játékos akik váltva nyerik a HVkat..... azért mert nekik jó igy is, nem bizti h a maradék 70ek is
Hát az, hogy a közérdek a lényeg??? Igen ez így van, teljesen egyetértek!

Éppen ezért ezt a javaslatot, hogy egész végig ne legyen benn az inaktív ori a pontlistában nem támogatom! az egyik indok ami nem is nekem jutott eszembe hanem Harcosoknak, hogy a tolizási stratégia teljesen megváltozna, és a kezdő Hv-nak semmi esélye nem lenne a Profikkal szemben
amit meg Tyer-nek írtam azzal más ne foglalkozzon kérem! Az csak tanács neki inkább.

Én pedig nem vagyok egyáltalán profi nehogy azt higgye bárki is rólam
viszont mostanában hv-n péntek kezdéstől szombat hajnali 5-ig néha szoktam játszani, de utána abbahagyom mindig valami miatt, és hát szombat reggelre már látszik álltalában ki tudna gondot adni a játék során és hát álltalában max 1-2 játékos tudna nekem gondot adni a nyakamba, ha persze nyerni megyek
Reply With Quote