Quote:
Originally Posted by Tyer
Kedves Ati!
A kérdésedre már válaszoltam ugyan, de megismétlem, élvezetből.
Mindenesetre feltételezhetnéd, hogy egy javaslat jóindulattal íródik, azért, hogy Te egy jobb játék tulajdonosa legyél, és rámutat valamire, ami miatt a játék zavaró, esetleg hibás, javítani érdemesamin érdemes elgondolkozni. Nem feltétlenül kell elfogadni, de egyből elvetni talán nem jó stratégia. Ötleteket is felvetettünk, hogyan lehetne jobbá tenni, tehát nem csak kritizáltunk.
Elhiszem, hogy szerinted jó ez így, ez a Te véleményed, tiszteletben tartom, de "hallgassunk" meg másokat is.
A személyes támadásodra (ez már a második) csak annyit mondanék, nem bántottalak, eszembe se jutott, ezt elvárom tőled is. A játékkal kapcsolatban írtam valamit, arra reagálj légyszíves, és ne személyesedjünk.
|
Nem tudom hol látsz személyeskedést, közölted, hogy ezentúl úhy játszol hétvégit, hogy az utolsó órában lépsz be, aztán onnan felugrasz a tizenakárhanyadik helyre. Ha ez tetszik, akkor hajrá. Más azért játszik, hogy a hétvégén szórakozzon egy jót. Te ezek szerint azért, hogy 2 óra alatt a tizenvalahanyadik legyél. Ha neked ez a célod, nyugodtan. Nem látok okot arra, hogy kivegyük a játékból ezt a fajta "élvezetet".