Thread: Angol 1/A
View Single Post
Old 02-11-2007, 11:50
pea pea is offline
Banned

Activity: 0%
Longevity: 94%

Üdv!
Új vagyok mint a forumon, mint az angol Aban.

Olvasgatom a hozzászólásokat és nem értelek benneteket. Ha jól emlékszem remy valami 7ezer kör fölött van már, amit az Aban töltött, és nem felhúzták, hanem felfedezett, ha jól vettem ki. És most olyan pozícióban van, hogy fordulhat. Más miért van felháborodva? Ha jól tudom, a skarabeusz is épp felmenőben van, és csak idő kérdése, hogy mikor kerülnek forduló helyzetbe.

Azt mondjátok tamagocsi. Szerintem az a tamagocsi, amikor az ember elfként végiszalad a szinteken, és még csak meg sem kell erőltetnie magát, hogy forduljon. Biztos élvezhető az is. Nekem nem.

Mondjátok, hogy hú milyen sokan törlik magukat amiért nem lehet fordulni, és még majd egyszer annyian fel sem lépnek. Ha ezek az illetők, akik törlik magukat és fel sem lépnek, nem törölnék magukat és fellépnének és így csak 30-cal többen lennének az Aban, akkor a 25. fordulhatna, ami jelenleg 157E pont. Nekem 500 körbe telt elérni.

Tudjátok a fociban mi a gól? Amit a bíró megad. Játékos pedig ne bírálja a bírót, vagy ha megteszi ne csodálkozzon, ha kiállítják! Az elsőt is lehet anyázni, csak azt nem értem az miért baj, ha valaki sok pénzzel és idővel megszerezte az első helyet, akkor azt meg akarja tartani.

Szóval az én javaslatom a változásra, hogy tessék szépen nem törölni, és tessék szépen fellépni a B-ből, és mindenféle megerőltetés nélkül lehet fordulni. A felhúzások idejének úgyis vége.

Hogy háborúzik e a két klán, az meg a saját belügye. Ha valaki annyira akar egy kis háborút, az háborúzzon saját maga, ne más tüzénél sütögesse a pecsenyéjét.

hát kb ennyi

pea

ui: Egy éve pár hónapja kezdtem a játékot, és reményeim szerint úgy 1500 kör múlva szeretnék fordulni. Persze addig még nagyon sokminden történhet, de jelenleg így néz ki.
Reply With Quote