View Single Post
Old 02-09-2007, 17:45
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
akik megindokolták hogy ne maradjon:Tami, Pool, Iron, Szecsa, Harcosok, Taszi, Lezúziusz, Skiti, Bobi, Dath, Cece, Smith, én

Ellene: Serg (gyenge érvvel de fogjuk rá), totya973, Beelord

ők azok akik valamilyen érvet felhoztak nem mondom hogy meggyőző érvet de felhoztak így is látszik a különbség
Quote:
Originally Posted by Harcosok View Post
És mond Serg ti nem ugyanazt fujjátok?
Most akkor melyik is a baj? Sapkában vagy anélkül? Én azért nem indokoltam a szavazatomat, mert az előttem szólókat ismételgetném, és azt nem szerettem volna, de úgy látom hogy mégis meg kell szólaljak.

Quote:
Originally Posted by Serg View Post
A problémátokat a csalók generálják ,tehát őket kell semlegesíteni simán megoldhatnátok egy kis odafigyeléssel irtátok többen hogy nagyon sok pénzt tudtok csinálni akkor nem értem miért tud hozzáférni a csaló az olcsó katonákhoz ?Fogjatok össze azok akikben csörgedezik kis kupec hajlam és fedjétek le a piacot váltásban mondjuk hogy szabályos legyen akkor álljatok össze szövibe és a csaló csak leshet Plusz ha a drágakő csak 100 arany lenne és a katona nem mehetne ki 45000 arany alatt szerintem meg is oldódna a probléma.Igaz ez sem 100% de a fő probléma hogy tőletek akik sokkal többször játszottátok ezt a játékot még egy építő jellegű javaslatot se hallottam csak azt hogy szüntessük meg a katonapiacot ezen kivül semmi
Tessék. Egészen jól összefoglalja a véleményemet.
Ez a piacbeszüntetés olyan lenne, mintha a földleadások ellen a katonai akciókat szeretnétek megtiltani.