Thread: 1A Szintlépés
View Single Post
Old 01-29-2007, 09:23
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by karesz6 View Post
Mivel már megfontolás alatt van a topic sztem felesleges azt irogatnom hogy támogatom. De az okra még attól kiváncsi vagyok hogy miért van így ahogy most van mert ebben a mostani rendszerben hogy hamarabb esik le a védelem mint mehetsz a piacra én sem látok túl sok logikát. Ehhez kapcsolódóan egy kérdésem is lenne.
Ha még nem is most de lassan majd elindulok felfelé a 2/b ben és érdekelne hogy be tudom e majd védeni a tartalékaimat az a ban amig van ez a piac korlátozás. Kiötlöttem egy tervet. (Máshol még ezt nem olvastam) És arra kérnélek titeket hogy ha van benne hiba akkor tessék kifikázni. Mielőtt fellépek az a ba átépítem magam: Felhúzok 150 bankot (akkor 4,5 mrd ből csak 2,6 millát tudnak lopni) A kocsmáim helyett pedig tornyokat építek mert a tolik úgyis átjönnek abból a kevés tekiből ami van abból meg had vigyenek. Pénzt úgy sem tudnak. Az összes támadóegységemből pedig fullig bélelem a barakkokat íjjakkal. Ezzel a felálással lépnék szintet majd ha lejár a piac stop szépen visszaépítenék.
Na tessék fikázódni.
van olyan az 1/Aban hogy klanraki, tudod.....

szoval teljesen felesleges a bank, hadilag kell(ene) megvedened magad, a folded.