Quote:
Originally Posted by Cece
Először is Atihoz szólok, szerintem neked sem az a problémád, hogy az emlegetett megoldással nehezítenék a "többi játékos" munkáját is, hanem inkább olyan... hogy is mondjam, azt a politikát folytatod, miszerint 1játékos csak a saját orijával foglalkozzon és ne a klán/szövetség más tagjának(tagjainak) orijával(orijaival) is. Azért nem támogatod az 5letet, mert mindig vannak olyanok, akik hajlamosak hazavágni mások szórakozását, csak mert teszem azt megsértődtek és ez álltal a Te nézeteid igazolódnak be. Ha bekerülne ez a kis biztonsági óvintézkedés, akkor kicsit bátrabban vagdalóznának az emberkék a jelszavaikkal és ezt természetesen ez a Te Hódítófilozófiáddal ellentétbe kerülne 
|
Nem ez az én bajom ezzel.
Az én bajom az, hogy minden normális törvény megköveteli, hogy ha valaki le szeretne valahonnan iratkozni, akkor azt a lehető legegyszerűbb módon megtehesse. Például körlevelekben a levélben elhelyezni a leiratkozás módját, stb. (Más kérdés, hogy Magyarországon is egyre gyakoribb, hogy legálisan működő cégek a törvényeket nagyívben lesza... szóval kikerülik.

)
Ezért ha valaki ki szeretne lépni a Hódítóból, minden ehhez szükséges adatot ismerve, ezzel bizonyítva, hogy nem más nevében szórakozik, és ezt nem hagyom, vagy a szükségesnél jobban megnehezítem, akkor ezzel már valamelyest a törvényi határokat súrolom, ami nyilván nem cél.