View Single Post
Old 01-23-2007, 20:44
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by TDK View Post
gyakorláti példákrol szolva, eddig jobbára az alsobb szintekröl hallottunk, nekem az a-val kapcsolatban is lenne kérdésem.

fent a csoport tetején vannak szép nagy termelö orik, ez köztudott. jól messze mindenkitöl csak jön belölük a pénz. Bevesznek egy aprocska kis orit a klánjukba, ismerös, volt szövitag, bármilyen okbol, aki aztán 60-65% barakkal szépen elindul felfelé, természetesen bármilyen védelmet átütve, ha akar.

a középmezönyben rengeteg az olyan millio pont fölötti klán, akik álltalában ha ügyesek szépen összetartoan haladnak a top felé, hogy leforoghassanak, max egy elfük, esetleg egy törpéjük van a küszöbb környékén magányosan.

jön a mi kis kigyurt hadisunk, elsunnyog szép halkan csendben a zárt csoport mellett, majd mikor odaér a termelök mellé szépen beüti öket.

ha nekem a sokadik ilyen eset után elegem lesz a felüröl tuningolt orikbol, és mikor mellénk ér közös erövel szétkapjuk megelözésképpen, akkor ez ok az anarchra?
5. szintről esett eddig főként szó, mivel ez leginkább ott jellemző. Nem tudok olyan 1/A-s esetről, ahol olyan szinten ellehetetlenítették volna valaki játékát, hogy lehetetlenség lett volna folytatni. Ott ha a fél országot leütöd róla, akkor is fel lehet állni, így nemigen tudom azt elképzelni, hogy az A-ban találkozzunk ilyesmivel.