View Single Post
Old 01-23-2007, 18:39
Cassandra Cassandra is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Cece View Post
Nincs igazad Timba!
Mint említettem nem mindenkinek ugyan azt jelenti a tönkreverés. Emberileg van elbírálva a dolog és, ha valaki meglop ésn meg lemészárolom párszor és elhozom amije van anarchba kerülök inkább szóljanak az illetékesek most és én megköszönöm a közreműködést.
Tény, hogy szubjektív a dolog, de nem mondd nekem, hogy te még sose érezted, hogy jaj szegényt már hagyjuk békén, ez már bosszúnak sok....
Ha ellopott tőlem 20millió értékben tekercset nem fogom legyilkoni 20K toliját és nem megyek mészárolni hozzá 10*...
Nálam ez már kimeríti az ésszerü bosszú fogalmát.
/Off: Te komolyan így fogsz szólítani mostantól?/
Quote:
Originally Posted by Non Omnis Moriar View Post
Valami irányvonal csak kell, azért ha van szabály annak egyértelmünek kel llenni, van akinek a bosszu egy rengetés, van akinek 10 mészárlás. Én másképp itélem meg, mint te, te másképp mint valaki más.

Nem az ügyeletes rendszer ellenség akarok lenni, egyetértek az egész dologgal, de valahol meg kell huzni egy határt, amihez tarthatja magát mindenki.
Meg van húzva a határ... ezt a határt az ésszerűség adja.
Mivel minden ország más és más, minden oszág egyedi, SZERINTEM nem lehet leírni, hogy ITT a határ, ezt ne lépd át, mert akkor baj lesz, de lehet, hogy tévedek.
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"