View Single Post
Old 01-19-2007, 11:03
erdeklodo erdeklodo is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 95%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Nem egyszer fordult már elő emberekkel, hogy valaki más (családtag, szövitag, simerps) vette vissza a piaci cuccaikat. Ennek ugyanaz az eredménye, mintha te magad vetted volna vissza.

Egyébként számomra fura, hogy mindig veled történik valami, és mindig pont nálad "romlik el a játék", én elgondolkoznék lassan azon, hogy vajon hol lehet valójában a hiba.

én soha nem adtam ki az adataimat másnak.Másokkal ellentétben én nem engedek meg ilyen kis okosságokat.
Ezt már eljátszottuk múltkor a földterülettel kapcsolatban.
Persze mindent meg lehet magyarázni,hisz ha 4en állítanánk ugyanazt,hogy egymás mellett haladtunk folyamatosan szinteken át és a gép szerint mégis térugrást hajtottam nyilvánvalóan végre az adatok szerint akkor is nálam volt a hiba.Mert ugye,ha egymás mellett lépdelsz a szövitagjaiddal az nálunk nem 1500hektárt különbséget jelent.
Ha a helytartó a vip ellenére nem tesz fel olykor 2körre való (MEG SE KISÉRLI) varázslatot az is saját hiba.
Persze értem én...
Nekem még azt tanították,hogy tökéletes rendszer nincs.És ahol egyszer előfordult hiba ott előfordulhat újra.
Két hibát jeleztem ÉVEK ALATT.Szerintem ez nem mindig.De ezentúl inkább nem jelzem.
Sajnálom,hogy baj,hogy segíteni akartam esetleges hibalehetőségek felhozatalát,azt hittem erre való a fórum.
Ugyhogy el is indítom a 4.országomat lassan,ugyis olyan béna vagyok,hogy csak 4szinten tudom képviselni magam.

Nem tudjátok mi lehet a 99ben elindított orimmal? :P

További jó játékot,szép napot

Last edited by erdeklodo; 01-19-2007 at 11:07..
Reply With Quote