Quote:
Originally Posted by Senki
Süti, ha lehet, ne szólj bele, nem játtszol már!!! Körönként benézek A-ban, és nagyobb a védelmem mint amit te beírtál mégsem sikerül a védekezés mindig. Könnyű olyanba beleszólni amihez már nincs sok közöd. Szeretném látni mennyit játtszottál az új változások óta. Tudtommal egy grammot SE. Eszerint beszélj kérlek, azaz NE! - Az is kultúrérv, hogy azt mondod hogy én nem játtszok eleget azért történik velem ez. Köszönöm, hogy a módosítást azzal akarod kiütni a vágányról hogy engem fikázol, majd azzal akarod megkoronázni a postodat, hogy kijelented akkor foglalkoztam volna vele, amikor téma volt... Gratulálok a kultúra magas fokát bizonyítod azzal, hogy bár kértem, hogy ne ez legyen a témából, te rázendítesz a személyeskedésre. - vissza is kerültél megint a tiltólistámra...
|
Kiszaltam a temabol, mert nem jaccom es igy nem is lehet mar beleszolasom semmibe... megjegyeznem hogy a tamadosok kivedeset tudtommal nem befolyasoltak a felfedezesi szabaly modositasok! Es csak annyit kerdeznek meg a topicot latogatoktol hogy mi lehetett az irasomban olyan ami Senki jatekat irta le vagy egyaltalan utalas volt arra hogy neki olyan az orija! Ugy laccik hogy annyira nem ertek a kultur hulyesegekhez hogy csak na!
En olvastam egy problemarol es a tapasztalataimbol arra kovetkeztettem, hogy a torpet akkor szoktak allandoan beutogetni, ha irrealis felepitesu orival all le termelni es ebbol fakad az a problema hogy a felfedezes problemat okoz! Ha onnan kozelitem meg a promlemat hogy a jatek adta lehetosegekkel vedem meg az orszagomat akkor megszunik a problema es nem kell kivetelezni a torpe fajjal, mert ha megis megtesszuk akkor elszaporodhat a felfedezessel es banyakkal "olcsobban" felfedezo hadissa atalakulo torpek szama, es akkor majd a tobbi hadis fog "sirni" hogy ugyan mar neki is legyen olcsobb a felfedezes mert nem tudja athidalni a pontkulonbsegeket a tamadashoz pedig ő utne....