Quote:
Originally Posted by laci
Hát azzal nem értek egyet, hogy a varázsló és a tolvaj védtelen. Katonailag talán, de hadisként nagyon tudom utálni, amikor a védtelen, levert varázsló 5-6 körről ártóz, vagy a tolvaj ugyanakkora távolságból bosszúáll.
De tény az, hogy cserbenhagyni a szövetséget és elmenekülni nagyon csúf dolog, én ilyen esetben vagy kilépnék, vagy kirúgnám az illetőt, hacsak nem tudja nagyon megmagyarázni a tettét.
És szerintem nincs eltúlozva az alulról érkező előnye, ha (elvileg) kisebb ország támad (elvileg) nagyobbat, akkor ennyi jutalom ját neki.
|
na jo de nincs dferenciálva hogy mennyivel kisebb! 5/w ben sokat számit hogy 2 körön benül +-40 heki is lehet a külöbnség(2k lo)!! de 800 hekinél és alatta 770 en en ott figyel a figura és +10% meg még egyéb előnyök... szerintem ez néha kicsit tud irreális lenni. De lehet rosszul látom.
Amugy tapasztalt szövi (szerintem) nem küldi le a varit meg a toli 5-6 körre, hanem maguk előtt tatva mészárolgatnak 2k varit akcionként és a végén már a hadis is meggömbözi a varis és lelopja a tolit...