Quote:
Originally Posted by Synkel
Pedig ha majd te is kis 10-essel szaladgálsz, te is császárnak fogod érezni magad, főleg a jelen fordulási feltételek mellett. Szerintem igenis megérdemelnek valami extrát, még akkor is, ha sose nem fognak kapni ilyet 
|
Mi lenne ha erre a témára akkor térnénk vissza ha legalább 1 10 személyiségű hozzászól a témához/vagy nyit egy hasonlót h "Óóóóó milyen rossz is nekem és különben is tovább semmi értelme az egésznek, mert nem kapok több szem.get.....stb)
Ha majd a 10 személyiségűek sírnak h ez így nem mehet tovább, akkor lehet róla tárgyalni, de addig minek, és főleg miért olyanok akiknek nincs 10 személyisége?!
Igen megérdemlik nem is erről van szó, de aki már annyit játszott a hódítóval h elérte a 10. személyiséget nem fogja abbahagyni csak azért mert a 10.-re semmi bónuszt nem kap. A személyiségek egy idő után úgyis csak arra valók h azokkal mindent kipróbáljon amit korábban nem.(esetleg olyan népet is ami alapból gyenge lenne egy-egy kasztra.) Viszont h 6v10 személyisége van már igazán sokat nem számít, csak presztízs...
Amíg a 10. személyiség kérdése a hódítózók sztem kevesebb, mint 1/10.000-ét érinti, addig egy-egy új(nem szupertápos) személyiség, ami a játékot színesítené az mindenkit érint...
Érdemes lenne eldönteni h folytatjuk-e a "szupertáp" 10. szem. gondolatát, mert ha igen akkor a "normál" új személyiség-nek új topicot kellene nyitni...