View Single Post
  #117  
Old 12-19-2006, 14:25
Liza itt is...'s Avatar
Liza itt is... Liza itt is... is offline
Member
 
Join Date: Nov 2006
Location: Budapest
Posts: 349
Activity: 0%
Longevity: 95%
Default

Quote:
Originally Posted by Cece View Post
Nos Unatkoztam és kotyvasztottam pudingot.
Semmi extra de azért leírom.
3fajta puding. Azt hiszem málna, vanília, sárgabarack.
6tálkába 2-2 őszibarackdarabot raktam némi lével (befőttből) és arra küldtem a pudingokat egyessével, megárva amig az előző kihül, hogy ne keveredjenek össze, így amolyan szivárvány sztájlingú lett.
Nem tudom milyen, mert még nem kóstoltam
A teszszínhabon gondolkodom... tegyek e vagy sem a tetejére

Tejszínhab ment a tetejére és azt álapítottam meg, hogy fini
Bááár... legközelebb valami dominánsabb ízű befőttet választok Mondjuk kissé savanykás magtalanított meggy befőtt jól is hangzana
Az is jó trükk, ha ételszínezéket használsz... Akkor is tarka lesz... És jól meg kell pakolni gyümölccsel.
De az se rossz, ha többféle pudingot főzöl
Reply With Quote