Quote:
Originally Posted by laci
Kisbér, a villamosos példáddal nagyon nem értek egyet, sem konkrét, sem átvitt értelemben. De maradjunk az átvittnél: az új szabályoknál mindenki ("autósok" és "gyalogosok") megszólalt. Ne a létszámot nézd, mert az megbeszéléseketn mindig nagyon alacsony, hogy aztán a háborgásnál meghatványozódjon.
Az autovédelemmel meg most már pont az a gondom, hogy 1 körig tart: azzal nem nyer sokat egy töküres ország, ha egy körben nem verik szét, de megteszik a rákövetkező néhányban.
Bár hozzáfűzném még azt is, hogy itt folyamatosan 16 sereges támadásokról, meg üres országokról beszélünk. Azért valljuk be, hogy elég ritka az ilyesmi, én pl. elég rendesen figyelem a Teljes Krónikát, de egy kezemen meg tudom számolni, hányszor láttam ilyen tömeges ütéseket. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy megbeszéléseken nem érdemes extrém példákhoz alakítani a játékot, mindig az átlagot, az általános jelenségeket kell(ene) figyelembe venni.
|
Pontosan ezért nem értem, hogy miért szavaztál te is amellett, hogy maradjon a mostani verzió...
Alapból 2-3 ütés a legtöbb, amit kap büntiből egy ori.. Sokkal többet nem kap...
Kb a teljes hódító életében havonta vannak extrém 6-7 ütés/kör esetek. Szerintem...
Most ugye ezért a havonta előforduló extrém esetekért kellett az egész 8 éves hódító alapját megváltoztatni?
Ezt nem értem...
Ráadásul úgy, hogy lehetetlenné teszi a megbüntetést, és elősegíti a szövik széthullását...