- Azt kellene beállítani, hogy az elküldött MNTa főmenüben a régi események gomb alá kerülő eseményekkel elentétben, amíg döntés nem jött létre az ügyében, látható maradjon?
- Valamint ha az MNT-t küldő országot megtámadja a fogadó fél, akkor az automatikusan jelentse az MNT visszautasítását?
- Valamint MNT-t addig ne lehessen küldeni, amíg van támadó serege a küldőnek a fogadó felé?
- ne lehessen elfogadni MNT-t ameddig támadsz valakit, de még x körrel utána sem.
- egy szinen egy országnak naponta/hetente/egyáltalán* egyszer lehet MNT-t küldeni.
* lehet választani...
- a javaslat lényege az, hogy egy elküldött kölcsönös mnt ha 24 körig nem kerül elfogadásra, automatikusan szűnjön meg.
ezek a javaslatok születtek eddig, ezek együtt talán minden visszaélési lehetőséget kiszűrnek, de lehet hogy lehet egyszerűsíteni is.
az 1. és a 6. szerintem kényelmi megoldás elsősorban, bár ezzel együtt valószínűleg csökkentenék a figyelmetlenségből nem elfogadott MNT-k számát
az 5. a 2. javaslat kiegészítése, az pedig nekem nem tetszik mint ahogyan azt már több poston keresztül leírtam. amúgy az 5. is feleslegesen korlátozó számomra (ld. pl. 1/A - ilyen hosszú időre eldönteni egy MNT sorsát...).
ami marad nekem, az a 3. és 4. javaslat, ami összevonva így hangzik:
MNT-t ne lehessen küldeni és elfogadni hadban álló felek esetén, azaz egy bármilyen támadó akciót követő x(=12) órán belül.