View Single Post
Old 12-08-2006, 18:47
Cece Cece is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Inkább tegyük fel, hogy szeretnénk háborúzni, de nincs kit ütni mert elbujnak orik egy hatalmas klánban vagy a pontlista olyan részén amit nem tud elérni az alatta lévő sem és a fölötte lévő sem Ilyenkor meg csak várja mindenki hetekig, hónapokig a jószerencsét hátha elépottyan valami célpontféle ami történetesen nem egy bunker elf. No mindegy mindenkinek lehet saját véleménye.
Az indoklás ott van

Mondom. Ha eksön van, akkor nem hagynák ki senkit csakazért mert mittom én miért... szal érted?
Őszintén megmondom nem gondoltam át teljesen a lehetőségeket, de nekem így elsőre nagyon nem tetszik. Vannak elképzeléseim, hogy mit tudna csinálni ha alklánt alapít a top klán 3hadisa, egy alsóbb régiókban tanyázó klánnal. Sztem a bőrt ís lehúznák róla.
Nagyon eldurvulnának a dolgok szerintem.
Persze ez is csak az én véleményem, amihez mindenkinek joga van
Amúgy, majd olvasgatok + figyelgetek, hátha sikerül átbillentenetek a mérleget

Amúgy megértem a csalodottságodat. Valóban unakalmas lehet, ha nincs körülötted senki, akit támadni lehet és hónapokig tamagocsizol várva, hogy a sültgalamb a szádba repüljön.

És utólag megjegyezném, hogy egyáltalán nem szükséges komolyan vennetek Úgyis csak vegetálok a fórumon

Amúgy meg egy kicsit zavaros számomra az egész, ezért nem is terhelem tovább az olvasóközönséget. Ha az ötletadók közül valakinek van kedve elmagyarázhatja a dolgot ”kérdezz felelek” alapon. Hálás lennék érte

Last edited by Cece; 12-08-2006 at 18:51..
Reply With Quote