Quote:
Originally Posted by monro
Inkább tegyük fel, hogy szeretnénk háborúzni, de nincs kit ütni mert elbujnak orik egy hatalmas klánban vagy a pontlista olyan részén amit nem tud elérni az alatta lévő sem és a fölötte lévő sem  Ilyenkor meg csak várja mindenki hetekig, hónapokig a jószerencsét hátha elépottyan valami célpontféle ami történetesen nem egy bunker elf. No mindegy mindenkinek lehet saját véleménye.
|
Az indoklás ott van
Mondom. Ha eksön van, akkor nem hagynák ki senkit csakazért mert mittom én miért... szal érted?
Őszintén megmondom nem gondoltam át teljesen a lehetőségeket, de nekem így elsőre nagyon nem tetszik. Vannak elképzeléseim, hogy mit tudna csinálni ha alklánt alapít a top klán 3hadisa, egy alsóbb régiókban tanyázó klánnal. Sztem a bőrt ís lehúznák róla.
Nagyon eldurvulnának a dolgok szerintem.
Persze ez is csak az én véleményem, amihez mindenkinek joga van

Amúgy, majd olvasgatok + figyelgetek, hátha sikerül átbillentenetek a mérleget
Amúgy megértem a csalodottságodat. Valóban unakalmas lehet, ha nincs körülötted senki, akit támadni lehet és hónapokig tamagocsizol várva, hogy a sültgalamb a szádba repüljön.
És utólag megjegyezném, hogy egyáltalán nem szükséges komolyan vennetek

Úgyis csak vegetálok a fórumon
Amúgy meg egy kicsit zavaros számomra az egész, ezért nem is terhelem tovább az olvasóközönséget. Ha az ötletadók közül valakinek van kedve elmagyarázhatja a dolgot ”kérdezz felelek” alapon. Hálás lennék érte