View Single Post
Old 12-02-2006, 21:27
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Kezdésnek:Röhögnöm kell azon, hogy a nejednek 5k heki kellett a top30%-hoz. Miközben mindenki másnak elég 3500...

Nem lehet, hogy a felfedezést erősen eltúlozzátok? 6400 hekin 666 katincsba kerül nekem most egy heki, és 8400 katincsot tudok kényelmesen kitermelni egy nap. Ez saját képzésből jelent napi 12 hekit. Ez persze csökkenni fog, számoljunk napi átlag 8 hekit. Ja igen, a helyezésem jelen pillanatban megfelel a top15% követelményének, azaz a kis 3-as orim lefordulhatna vele B-ből ha lenne. Ha vesszük az ideális esetet, hogy fordulás után 5k kör alatt ismét teljesíti a fordulási feltételeket, akkor is 208 nap napi 8 hekivel fedezhetek fel, az 1664 heki, és megintcsak teljesült a fordulási követelmény.
És ebben a számításban nincs benne semmi gazdag klántámogatás, meg rettentő extrém termelés. Szal el lehet boldogulni szolid háttérrel is, nem kell feltétlen a topklánokat fikázni. Akik, mint nem győzöm hangsúlyozni igazából soha semmilyen kapcsolatba nem kerülnek az átlag játékossal.

Az meg szintén röhej, hogy A-ból kötelező legyen a fordulás. Szépen álljanak sorba a klánok, és egyszercsak mindegyik lesz első? Nem olyan ez, mint a tamagocsizós kékszám? Valahogy értékesebbnek tartom Monróék topra kerülésének módját, mint a miénk lenne ilyen feltételekkel. Aki a piramis csúcsán van üljön ott addig míg egy nála jobb vagy erőszakosabb le nem borítja onnan, ez a dolgok rendje.

Minnél több olyan érvet olvasok itt aminek semmi valós alapja nincs annál inkább tendálok a 8-as pont felé a szavazólistán, és vész ki belőlem a kompromisszumkészség. Hogy igenis akinek kell a kék szám, az bizonyítsa, hogy érdemes rá, ha meg nem, akkor adjon le annyit amennyit nem tud megtartani. Erről szól az egész hód. Nem az számít, milyen magasra mászol a pontlistán, hanem mi az a hely amit meg is tudsz tartani.
Szerintem a kék számnak jelentése kéne legyen, de mostanra nem nagyon van neki. Ha olyanokkal akadok össze feszült helyzetben akiknek van számuk, fel sem merül már bennem, hogy lehet ő a jobb, mert többet ért el mint én.
Reply With Quote