View Single Post
Old 12-01-2006, 11:46
Arrakis Arrakis is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by NorB View Post
én továbbra is azt látom, hogy az A-ban aktív játékosok akarják a többséget meggyőzni arról, hogy hogyan is lehet körbefordulni úgy, hogy az A kötelező legyen
azok, akik benyomják a helytartón, hogy két körönként vegye ki a százezer kaját, és vitézül felépítenek a végtelen pénzükön 65%-80% barakkot, és jó játékosnak titulálják magukat
nem azért hoztam ide ezt a kérdést, hogy majd néhány ember szavazzon a dologról, hanem hogy leírjam az adminisztrátornak, hogy mi is a véleménye erről egy csomó körben forgó szövetségnek, akik játszunk néha tanya nélkül, szintenként más fajokkal, más stratégiákkal, és nem haverkodunk senkivel, hogy odaengedjen, ahova nekünk tetszik
sajnos nem írnak ide most sokan, de ahogy a Hódos belfő forumot elnézem, nagyon sok emberről van szó, aki nem óhajt az A-ban a felső pár ország közé kerülni, mert nekik nem erről szól a játék

Alapvető félreértések, pl attól, hogy ezt megteszem nem tartom magam jó játkosnak, max olyannak, aki többet megengedhet magának az Aban.
Attól viszont esetleg, ha 5 körös orikkal játszom, s fel tudom magam ütni a topba. Igen, az némi büszkeséggel tölt el, de ettől sem fog senki olyat látni, hogy bárhol ettől verem a mellem.
A hangvételem, félreértés ne essék a 3 napja zajló nyöszörgésnek szól, illetve hogy hód fórumon is már a 25. ember más szórendel ugyanazokat a mondatokat írja, s egyik sem hajlandó visszaolvasni sem.
De hát erről volt már szó, kit mennyire érdekelnek a dolgok, mennyire tesz érte, s mikor reklamál, vagy emel szót vmiért. Teljesen fölösleges ezeket a szavakat leírni, a süket fülek kifejezést erre találták ki

szöveg vége: nem akar? nem tud? esetleg nem képes?
tudod erre egyvalamit mondok, volt hogy nem volt szövink, most még csak nem is Aról van szó.. kerestünk, hagyományos diplomáciás módon, felvettük, eredmény: kapott egy halom pénzt, s nem tudott vele mit kezdeni.
Szóval pénzkérdés az A is, de attól hogy pénze van még senki sem fog tudni élni a helyzettel, s lehetőségekkel.

Last edited by Arrakis; 12-01-2006 at 12:08..
Reply With Quote
Sponsored Links