Quote:
Originally Posted by Synkel
Ezt azért elmagyarázhatnád még egyszer, mert szerintem nem így van, bár engem sokmindenről meg lehe győzni. Szal bekapom a betegséget, és úgy alakul a dolog, hogy 12 órával később veszem észre. Elkezdek túlórásan építeni kórházat, ezzel elérem a 21 órát, illetve 21 kört. Arra, ha neked olyan orid van, amelyikből 21 kör tomboló betegség után nem megy el semmi, akkor asszem jobb ha nem osztogatsz oriterveket...
|
Azt ne felejtsd azert, hogy ha 12 oranal eszreveszed, es korhazat epitesz tuloraba, helyrehozod az emberhianyt is (lopsz, fokozol, intezoben pakolaszol, stb...) Igy utana ismet a kovetkezo kb 12-20kor a kritikus amikor tobbet kell benezned, de mar tudod, hogy be kell.
Quote:
Originally Posted by McLoad
taszi, lacqa tényleg hanyagoljátok ezeket a hozzászolásokat nem kell személyeskedni mert akkor azok véleményét is lejáratjátok akikkel egyett értettek.
|
Itt pedig semmi komoly bantast, vagy karonkodast nem lattam. Ne lenyetek ennyire kislanyok, egy kicsit csiposebb beiras utan. Semmi csunya nem volt sehol, anyazas meg vegkepp sehol.