View Single Post
Old 11-25-2006, 09:55
Remedy Remedy is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ezt azért elmagyarázhatnád még egyszer, mert szerintem nem így van, bár engem sokmindenről meg lehe győzni. Szal bekapom a betegséget, és úgy alakul a dolog, hogy 12 órával később veszem észre. Elkezdek túlórásan építeni kórházat, ezzel elérem a 21 órát, illetve 21 kört. Arra, ha neked olyan orid van, amelyikből 21 kör tomboló betegség után nem megy el semmi, akkor asszem jobb ha nem osztogatsz oriterveket...
Azt ne felejtsd azert, hogy ha 12 oranal eszreveszed, es korhazat epitesz tuloraba, helyrehozod az emberhianyt is (lopsz, fokozol, intezoben pakolaszol, stb...) Igy utana ismet a kovetkezo kb 12-20kor a kritikus amikor tobbet kell benezned, de mar tudod, hogy be kell.

Quote:
Originally Posted by McLoad View Post
taszi, lacqa tényleg hanyagoljátok ezeket a hozzászolásokat nem kell személyeskedni mert akkor azok véleményét is lejáratjátok akikkel egyett értettek.
Itt pedig semmi komoly bantast, vagy karonkodast nem lattam. Ne lenyetek ennyire kislanyok, egy kicsit csiposebb beiras utan. Semmi csunya nem volt sehol, anyazas meg vegkepp sehol.