View Single Post
Old 02-06-2006, 11:47
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Davalon
LotR, tod, hogy mié vok uwelita, szal nekem ezt a stratégiát nem kell bemutatni Ráadásul ugye én még hírdetem is ezt magamról Én is elmesélek egy történetet... Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hozzánk ellenségesen viszonyuló ország az ő szövetségével. Meg voltunk mi, tudod kik Háború. A srác atomra bevédve, viszonylag megközelíthetetlen, benne sok kárt tenni nem lehetett. Csak volt 3 társa... És azokon lett csúnyán elverve a por. Ilyenkor mindig felvetődik egy csomó kérdés: csak arra az egy emberre haragszol, de nem tudod komolyan bántani, viszont van szövije. Most akkor leverhetjük rajtuk a nézeteltérést vagy morális aggályokba ütközik a dolog? Mert ugye elvileg szövijei segítik őt, és háború esetén nem kéne érdekeljen, melyiket hogy hívják. Épp ezért már az elején egyértelművé tesszük a dolgot, és ha ennek ellenére összetűzés lesz, akkor mi megmondtuk...
Még annyit: ez az emlegetett emberke azóta is hírdeti, hogy bezzeg őt nem tudtuk elkapni, csak a szövijét, ami persze őt minősíti.

A tanulság és a lényeg Bubba 4* pajzs javaslata lehet job lett volna, mint a mostani.
A szövetségesei 4-5 körre lettek rakva, csak sajnos a környezet, olyan silány volt, hogy mégsem kezdett egyikükkel sem a környezetük, top 100-ban így mennek a dolgok...
Nem volt mást tenni várni és néha írogatni, közben imádkozni, hogy valaki kapja már le azt a gyenge ember orit, aki csak 6-7 körre tudott érvényesülni...