Thread: Harcosok
View Single Post
Old 10-27-2006, 15:52
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Szecsa View Post
Harcosok, rosszul gondolkodsz.
A rovid parbajon kell utni Hosszun az eletbe nem hozod be a dolgokat. Az elsot biztos nem, ha bevernek 4 sereggel, hiaba varizod...Az elejen tudod varizni a tagot, aztan atkepez es magikus pajzzsal visszafogja a viharjaidat.
S van 700 ember hatranya, na bumm De 90 hekivel magasabban van mint Te Viszont erdemes itt kicsit tagabban gondolkodni: 155 hekin valoszinuleg nem fogsz tudni nagy nepesseget osszehozni, mert elfogynak az epuletek igen hamar >> Utsz vagy fedezel. (Altalaban utobbit valasztjak az embere az olcsosag miatt.) S mire felzarkozol, addig a masik ha ugyesen csinalja, akkor 245 hekin osszehoz 7-8 ezres nepesseget, mig Te 5,5k-nal (amikor mar teljesen haz-koncentraltsagu az orid) kenytelen vagy megallni.

Igy hosszutavon biztos, hogy nem birod elverni...persze, ha ugyesen jatszik az ember es nem kapkodja el.

A roviden (2-3 oras) is hasonlo a szituacio.
Mert azert meg mindig erdemes arra gondolni, hogy 1 hektar beepitett terulet 225 lakosnak felel meg pontban. Tehat -10 hekivel +2,2k lakossal kell rendelkezned, amig igen sok...
Ezert en mindig utesre jatszottam, amikor csak tudtam, es persze, hogy szejjelvariztad az orimat
Nagy hekin nem tud építkezni igazán ugyhogy lassabban lesz 7-8k népe(de gyorsabban mint a 155hekisnek tegyük fel az fedez közbe:P2-3katiért:P)
de hosszu távon könyebb felállni nekem ne mond kaptam én -40hekit egy emebrtöl a végén 6értékkel lehagytam4orásban(3.lettem így)
iagazad van abban ha beütnek 4x nem nagyon fogsz tudni nyerni de hosszu távon elérhető a dobogó
ja és ha egyszer van -700néped az elején akkor kb nem félorán át szivsz hanemaddig amig meg nem tel az összesnekaz épülete mivel ha +700néped van több is vándorol be.P

ja és én is aztirtam,hogy rövidpárbajon nem hozhatod be a -40hekit de hosszun talán a dobogot megoldhatod ugy is

Last edited by Harcosok; 10-27-2006 at 15:54..
Reply With Quote