Thread: Harcosok
View Single Post
Old 10-27-2006, 00:34
Xeper Xeper is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Batu View Post
Hát nem tudom, lehet nem kéne hozzászólnom, de nem bírom megállni)
Nincs túl nagy hódos múltam sajna.

Megy ez a vita, hogy ki(Harcosok?) kit(Harcosokat?) hogyan ver le. Én úgy tudom, hogy a játék célja a legfelső csoport első helyének a megszerzése. Tehát szvsz mindenki tudásának az a mércéje, hogy ahhoz a helyhez képest hol áll. Persze tudom, hogy vannak olyan játékosok akik ilyen-olyan hekin/szinten szoktak/szeretnek játszani, de ők a maguk szórakoztatásáért játszanak és nem érdekli őket a játék elsődleges célja.

Harcosok és a mindenkit szétpárbajozokésmegalázokmajdhencegveveremamellem egyszer majd dolog. Igazándiból nekem Harcosok barátom (nevezhetlek így?) miatt ment el a kedvem a párbajozástól. Szerintem nem is nyomtam olyan rosszul.
Voltam pár olyan párbajon, ahol szvsz két orival nyomta végig a párbajt és az egyik orival mindig elnézést kért és elbúcsúzva mnt-t kért (gondolom ez volt a gömbözős/ártózós ori) idő előtt, a full hadissal meg ugye az élre tört. Persze ott volt a bukta amikor kínjában, mivel mást nem tudott beütni, mert vmit elcseszett, a "mindenkivel mnt-s" orit ütötte be és úgy szerezte meg vmelyik helyezést.
Szavaimat nem tudom alátámasztani és nem is kívánok vitába szállni senkivel. Ez a meggyőződésem és nem lehet megváltoztatni. Talán Pool emlékszik egy ilyen párbajra. Mindenesetre őszintén örülök, hogy országod elnyerte méltó büntetését.

Engem az zavar, hogy minden "eredményt" amiket itt felsorolsz, lehet így szerezted és mégis osztod az észt.
Ide is eljutottunk: előkerül a piszkos múlt