Quote:
Originally Posted by Szecsa
Egy kezdo ha ilyen ele kerul, akkor jojjon ra maga, hogy kielezett a 99%-os foglalkoztatottsag, es ezt a jovoben csokkenteni fogja valoszinuleg.
Napkozben 4 orankent leulni a gephez szerintem egy idealis jatekosra vall, azt hogy ezt ejszaka is tartja -e, ott kezdodik szerintem a fuggoseg.
Szerintem igen kevesen neznek allandoan 10 koronkent csakugy terkaput. S igen kevesen vannak, akik arra apellalnak, hogy igy fognak lopni, nehogy lebukjanak. Bar biztos vannak ilyenek, en nem talalkoztam nagyon egyikkel sem. Hisz emberlopasert biztos nem varnek 9 kort, gyujtogatasert sem, a penz- vagy tekilopas lenne az. Viszont a penzt elkoltheti. A tekilopas pedig jo  Abba nem kotok bele. Ha itt tud lenni a kapu bezarasakor is lenni, akkor tegye 
|
Az igazán kiélezett az a 0tanyás ori de amelett aki 99%fogllakozottságot tart na egy olyat megnéznék

(na de ezen enm vitázom)
Ja és azért szerencsétlen kezdöknek ennyi erövel ezt irhatjuk midnig:jöjj rá mindenre még anno mindnekinek rá kellett jönnie(bár az tuti amire magadtól jösz rá azt 100x jobban tudod mint amit elmondanak)