Quote:
Originally Posted by Harcosok
De sikerült:P
Ja és most ne kezdjük azt bemagyarázni,hogy egy oriás mf elbir egy szövivel mert kicsit unom már az ilyen dolgokat:P
|
Hm, ország és ország közt különbség van. Nincs olyan, hogy legyőzhetetlen, mindig helyzetfüggő a dolog. Lehet szöviben vagy, de a szövijeid bénák, vagy csak szimplán tudható, hogy délelött nincsenek gépnél eleget (suli, meló) vagy éjjel alszanak. Magányos is lehet durva (0 tanya, stb) de az biztos, hogy egy óriást nem emberre kell lopni. Megnézem, mit lépsz ha lopkodás helyett széjjel rengetlek (ne 600 hekiben és 100 arany/nyesi árban gondolkozz), és variként pluszban (2000 tolival betonijjal+ szövivel) még tekizlek is+ a szövijeim is. Mert ugye az 56 tolit mindenki tudja tekizni.
Erre Te azt mondod, hogy hazakisérsz 1szer, én meg azt, hogy 99% hogy fogom az ütésed...
Hidd el tudok neked olyan óriást mutatni varisként, hadisként is, szöviben vagy magányosként is, hogy simán visszább veszel és elkezdesz azon gondolkodni, hogy kerülhes minnél távolabb tőlük... nem pedig azon agyalj, hogy mennyi ember lopható az óriástól.
Ui.: Nem magamra gondoltam, mert béna vagyok, és játszani sem tudok, s Te erre majd gondosan rá is fogsz mutatni.