Thread: Harcosok
View Single Post
Old 10-24-2006, 16:00
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Xeper View Post
Csak az a baj a hozzászólásaiddal, hogy mindenhez írsz, és nem mindenhez értesz annyira jól, mint azt gondolod magadról -és ez azokból az írásokból világít is (hiába kéred, nem fogok beidézni egyet sem közülük ). Így alapvetően érdemesebb nem megfogadni a tanácsaidat, így kisebb kárt okozhat a dolog.
Más: én nem az országalapításban látom a kihívást (párbaj -nem is hiszem hogy jó lennék benne ), hanem hosszútávon minél nagyobb ország kiépítésében (aréna is rövid ehhez, nem örülnék egy nullázásnak 2 hónap után...). Szerintem nem vagyok egyedül azzal a véleményemmel, hogy az A/B csoportban mérkőznék meg veled ha oda jutna a dolog (nem fog ), tehát ne vedd megfutamodásnak ha nem megy senki a párbajodba -te sem mérkőzöl meg A-ban...

Ez egy stratégiai játék, amiben az ember úgy taktikázik ahogy akar, nincsen olyan felállás, amivel megversz mindenkit, úgyhogy ne oszál le olyat aki máshogy irányít jól egy országot mint Te!

Hosszú megfigyelés utáni hegyibeszéd vége. (ez is szubjektív vélemény, ki ne akadj )
Én meg aztmondom az A/B-ben milliárdokról van szó ott már a pénz beszél csak:PArénában pedig nem....Ugyanonnan legyen erösebb ne +10milliárdból:P
Reply With Quote