View Single Post
Old 10-19-2006, 17:07
Harcosok's Avatar
Harcosok Harcosok is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
Tudod rájöttem hogy nem minden a Hódító és úgy nem lehet hétvégit nyerni ha nem tudok péntek este 7-től hétfő hajnali 2-ig lenni jó tudom neked ez nem probléma mert te vagy a zisten császár meg a stb. de nekem a suli már gázosabb dolog mint neked szakközép 3.-ikba nem jó dolog hulla fáradtan becammogni a suliba De a nyáron amint tudom nyomom a hétvégiket És különben is az ismerőseimtől megkaptam hogy függő vagyok Nem is értem miért jah és az meg hogy hv-zol bizonyítja hogy gyáva vagy mert az orid nevét még mindig nem árultad el senkinek szal ennyit rólad

Jah és nyugodtan fenyegőzhetsz a varis haverjaiddal
Figyelj el vagy tájolva megint valaholMert én ugy még hv-t nem nyertem,hogy midnen gyártás meg volt(nem is történt még velem ilyen soha:P)sima hv-ban 2gyártás marad le nekem jó esetben és annyival én meg tom nyerni ott
De nem a sima hv most a téma igazán
és,hogy az orim nevét nem tudja senki?akivel igazán joban vagyok mindenki tudja
De erröl meg annyit van ott még inkobnyitoban játszo játékos nem egy
Figyelj arrol meg nem tehetek,hogy te nem tudod az orim nevétÉn sem tudtam egy időben pl,hogy szecsa melyik orival járt(mert egyszer elkezdett egy ujal járni ha jól emléxem öreganyád vagy valami ilyen neve volt:P)
És,hogy visszatérjek a témához
Megkaptad,hogy függő vagy épp ezért lenne a vip hv,hogy azt nem kell végigülni teljeségben . De mostmár így olyan játékosok teljesen szabályosan nem nyerhetnek akik igénybe veszik a helytartó gyártását igazán.Ugyis az nyer akinek utalnak...
Reply With Quote