Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 10-19-2006, 08:11
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Az egyik kapott lapra írok aztán összehajtom a papírt és megkeresem az Úrhölgyet és odaadom neki:
-Kérem nyissa ki és olvassa el.

Bekopogsz az ajtón, de nem jön válasz bentről. Tovább próbálkozol?
Tovább próbálkozok és folytott hangon be is szólok:
-Elnézésüket kérem Nagyúr, de úgy vélem fontos ügyben jövök.
Ha nem válaszolnak még mindíg akkor kimegyek az épületből és megkeresem azt az oldalt ahová Haiy-Ti elmondása szerint a "menekülőjáratok" nyílnak. Megnézem nincs e nyitva a Nagyúrék szobályának kijárata. Ha nincs akkor irány vissza és átveszem az őrséget az ajtajuk előtt. Az ajtó mellé állok, hátam a falnak vetve és éber pihenést parancsolok magamra, hogy minden zajra mozdulatra azonnal tudjak reagálni, de mégis pihenjek közben.

Elég még egyszer kopognod, hogy az úrnő kijöjjön a folyosóra. Kissé kócos a haja, és fáradtnak látszik.
- Megtámadni minket vagy égni a ház?
Mélyen meghajolva nyújtom oda neki a levelet.
-Bocsánatát kérem asszonyom. De ezt fontos most átadnom.
Odaadom neki a levelet.

Elolvassa, és ennyit mond:
- Nem lenni ismerős, egyik említett dolog sem. Mi nem tudni erről semmit. Lenni egyéb?
Látod az arcán, hogy őszintén elcsodálkozik az irományodon, és tényleg fogalma sincs, a dolgokról.
Mélyen meghajolok előtte:
-Elnézését kérem Úrnő, hogy eszerint feleslegesen zaklattam. További jó éjt és bocsánatát kérem.
Megvárom, míg bemegy aztán éberpihenős őrség. Várakozom és pihenek, közben fülem, szemem és minden érzékem a környezetemre figyel.

Az úrnő összehajtja a leveled, elteszi, majd visszamegy a szobába.
Morel a nagyúr szobája előtt örködik. Te hol akarsz őrködni?