Quote:
Originally Posted by Cece
Nos ide talán csak annyit, hogy a kedves gondolkodó hadurak és hadhölgyek, hogy vegyék figyelembe azt a tényezőt, hogy egyetlen földszerzési akcióval ne lehessen megszerezni azt a földterületet amit mondjuk egy védekező ori több hetes gyűjtögetés majd felfedezés útján képes csak megszerezni (ezt fordítva is megfogalmazhattam volna, de a lényeg ugyan az) 
Az egy dolog, hogy minden a pénz körül forog meg minden, de egy picit azokra is kell gondolni, akik nem tartanak milliárdokat az oriban 
Szóval nem tudom miként + hogyan, csak jó legyen 
Amúgy én is a felfedezéssel való haladást támogatom, ugyanis ezzel a mnőverrel is harciasabb lessz a játék. Aki akar haladni, az kénytelen lessz kardot rántani ..de azért csak óvatosan, hogy a nehezítés annyira ne legyen érezhatő az 5. szinten, ahol azért sok a kezdő hadvezér 
|
Szinte látom 5. szinten a sok kezdő hadvezért aki az 5k hekis orijával drágán kénytelen tovább fedezni. Bocsi, de ezt már mostanában mondták...
És igenis aki üt, az haladhasson lényegesen gyorsabban mint aki csak termel és fedezget. Aki üt, az kockáztat, lehet 5 sereget kap vissza. Aki termel az bevédi magát mint atom, és a köröket számolássza legfeljebb...