View Single Post
Old 10-15-2006, 20:54
Cece Cece is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Nos ide talán csak annyit, hogy a kedves gondolkodó hadurak és hadhölgyek, hogy vegyék figyelembe azt a tényezőt, hogy egyetlen földszerzési akcióval ne lehessen megszerezni azt a földterületet amit mondjuk egy védekező ori több hetes gyűjtögetés majd felfedezés útján képes csak megszerezni (ezt fordítva is megfogalmazhattam volna, de a lényeg ugyan az)
Magayrázni kell ezért magyarázom:
Szóval ne csökkenjen annyira a felfedezhető terület mennyisége, hogy 1katonai akció álltal el lehessen hozni több hetes gyűjtögetés és fedezgetés munkájának gyümölcsét.
Az egy dolog, hogy minden a pénz körül forog meg minden, de egy picit azokra is kell gondolni, akik nem tartanak milliárdokat az oriban
Szóval nem tudom miként + hogyan, csak jó legyen
Amúgy én is a felfedezéssel való haladást KORLÁTOZÁSÁT támogatom, ugyanis ezzel a manőverrel is harciasabb lessz a játék. Aki akar haladni, az kénytelen lessz kardot rántani ..de azért csak óvatosan, hogy a nehezítés annyira ne legyen érezhatő az 5. szinten (200,300,400 hekin) ahol azért sok a kezdő hadvezér

Last edited by Cece; 10-15-2006 at 22:02.. Reason: Bocsiiiiiiiii... kimaradt 1 kulcsszó :p + kicsit átírva
Reply With Quote