Quote:
Originally Posted by Ati
Azt hiszem, hogy ez már túlmegy a Hódító összetettségén.
Szerintem sokan közületek látták, hogy mi a sorsa egy agyonbonyolított játéknak, nem kívánom azt a sorsot követni.
|
Nos először a témára: nem vagyok mellette, de ellene sem az ötletnek. Ugyanis nem tudom milyen irányba mozdítaná ez a játékot. Érdekes az alapgondolat, így izgatja a fantáziám a "mi lenne, ha..." Arra kérlek Ati, hogy egyenlőre ne mozgasd át a topicot, ha nem muszáj, talán egy rágódást megérne.
És akkor konkrétan moderátorunk hsz-re: ugye az agyonbonyolított játékokkal az a baj, hogy a kezdő játékosok nem értik meg azonnal. És az emberek többsége olyan, hogyha nem fogja fel rögtön az adott pillanatban, és nincs 6mp-n belül sikerérzete, akkor hülyeség az adott játék. Ezért annyit javasolok erre, hogy nem kéne ezt feltétlenül már az 5. szinten bevezetni. Elég lenne a 4. szinttől.
De még egyszer leírom, ne értsen senki félre, nem vagyok feltétlen az ötlet megvalósítása mellett. Ugyanakkor érdekes gondolat, és ha más nem a távoli jövőben(nem 2-3 ezer évre gondolok) alapos elemzés után akár alkalmazható is lehet.