Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 09-27-2006, 20:05
Pettyes Pettyes is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Malbodrus kérdésére csak egy mosolyt vetek!
- Kedves Malbordus, valóban a nagybátyja vagyok, de sajnos nem tudok róla semmit, Ti bizonyára többet beszéltetek vele, mint én, hiszen nekem alkalmam sem volt vele találkozni!
- Ahogy hallhattad Farkastól én is ezt kérdeztem, hogy mit tudtok róla! A húgom sok évvel ezelőtt beleszeretett egy féreg életűbe, amit a család nem nézett jó szemmel, de azt hiszem neked nem kell mondjam milyen az, ha egy hosszúéletű keveredik egy khmmm, emberrel! Egy ideig tartottuk a kapcsolatot aztán megszakadt és úgy határoztam megnézem mi történt velük! Iarwainról csak annyit tudok, hogy remek fegyverforgató volt, jól bánt a fegyvereivel, semmit többet!
- A kijelentésedre pedig a válaszom valóban nem a Ti feladatotok megkeresni bárkit is vele kapcsolatban, ez az én feladatom lesz, de úgy érzem szorosan összefügg veletek ez a személy, így úgy döntöttem, hogy veletek tartok és kiderítem ki volt az! Nem kell elfogadnotok személyem sem, én csak árnyékotok leszek utatok során!
- Ha a megbízótok ráér majd szeretnék vele beszélni, amennyiben lehetséges!
Ezek után felpattanok Foltosra, ha nincs senkinek további mondani valója, akkor még egy pár percet állok ott, majd a tábor melletti erdősorhoz húzódom és ott megállok!

Last edited by Chris; 09-27-2006 at 21:19..