Én nem mondtam soha hogy ilyen meg olyan jó vagyok! Az alsóbb szinteken lehet hogy átlag felettinek számítok, de 1/A-ban még nagyon sokat kell tanulnom, hisz ahogy Levi is mondta "először küldtem ki klánsereget támadni".
Tudom jól hogy van itt 1-2 játékos aki többet támadott klánban mint én egyéniben....
De itt nem is ez a lényeg! Sőt nem is olyan túl bonyolult a lényeg, hogy ne lehessen megérteni!
Volt egy béke megállapodásunk Sergékkel. És ahogy Serg fogalmazott nagyképűen emiatt "mertünk" kimenni klánt támadni! Mert mi bíztunk az adott szóban, és a korrektségben ember!! Ezért! (Amúgy rémlik valami olyasmi is hogy 24 órás felkészülési idő, ha a másik meggondolja magát, de ebbe ne menjünk bele.) Nem is támadtak minket ez idő alatt. Mindenesetre ez fordítva is igaz lenne...
Az ütés azért történt hogy megpróbáljunk nőni, miközben Sergékkel a békét nem rúgjuk fel, de ne is tudjanak utánunk jönni fedezéssel. Így történt hogy szándékosan úgy csináltuk hogy csak 3 ori legyen "nagy" így ők nem tudnak felfedezni 8-an hozzánk. Emiatt Serg megsértődött, és beverte a törpénket nagylelkűen csak 1x! Ennyit a barátságról és a békemegállapodásról. Persze amikor még csak feljövőben voltak akkor szent volt a béke!
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|