View Single Post
Old 09-27-2006, 00:12
Kics
Guest

Activity: 0%
Longevity: 0%

Quote:
Originally Posted by McLoad View Post
Szerintem itt van egy nagy félre értés a kékszámot nem a játékos hanem az orija kapja! Vagyis az ori akkor is kap kékszámot ha az 1/a-ba fel se megy mert a játékosnak már van egy orija ott. (Nem tudom, hogy érthetö-e) Ilyen alapon van rengeteg ori amely ugy kap kékszámot, hogy nem is látta az 1/a-t. Na már most ha stratégiai játékokról beszélünk akkor hot mindegy, hogy egy Campaignbe hol járok azért még a másik Campaignbe nem kapok bonuszokat....

Én nem értelek Mcload. Attól, hogy te nem használod ki, hogy több orit irányíthatsz, még megtehetné más ezt anélkül, hogy arra kárhoztasd, hogy hónapokig várjon mire felküzdi magát Aba... Ahogy Monro is mondta nem olyan gyorsan fog felmenni ország a top 8-10%ba... (mellékesen érdekelne voltál-e A-ba és hogy mennyi ideig.)
És te vagy félreértésbe Itt éppen mindegy, hogy melyik orija van A-ba, mertha a játékos képes arra, hogy akármelyik országával lépjen majd a nehezített feltételek melett, akkor nyilván A-ba is felmutatott valamit. Emiatt édesmind1, hogy melyik orival van ott. (és emiatt lehet néhány kevésbé ügyes emberke rostokolni fog valahol, mert gyorsan meglett neki a kis 2-3-asa, de nem fog tudni megfelelni az új elvárásoknak. majd javulnak.)
Sponsored Links