View Single Post
Old 09-26-2006, 12:04
Láma's Avatar
Láma Láma is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by McLoad View Post
Én egy orival játszom az igaz de nem miattam én végig csinálom az 1/a-s feltételeket is a probléma az, hogy egyesek azért tartanak betonelf orikat az 1/a-ban hogy a kis ori tudjon forgolodni. Ez viszont már egyáltalán nem kedvez az 1/a-nak. Melesleg mondtam egy olyan javaslatot is, hogy csak 1/a-ból való fordulással lehessen kis kékszámot szerezni. De ezt meg épp azok nem akarják akiknem könyebb 2/b-böl fordulni mint, hogy fel menjenek 1/a-ba. (Lehet, hogy épp te sem.) Legyen kötelezö minden orinak az 1/a a kis kék számokhóz!
Nehéz megérteni, hogy ahoz hogy az 1/A ban eredményesen tudjál játsznai, akár több hónap felkészülés szükséges? A 2/b-ből való fordulás elsősorban azért lehetséges, hogy az 1/A-s ország ne tartsa fel a többit. Ha valaki 1 országgal játszik és kék számokra hajt akkor így járt. A játék végcélja tényleg az 1/A nem pedig a minél több kék szám. Az "1/A ban orit tartok és 2/Bből fordulok" mindekinek elérhető, és az 1/A jelenleg nagyobb prioritású mint a kék számos fordulósdi. A klántámadások hatékonyságának esetleges emelésével a betonelfek játékra kényszerülhetnek

Visszatérve a témára, szerintem jobb lenne, ha az 1/A-s orinak is teljesítenie kéne a 2/B-s ori fordulásának feltételeit, sokkal reálisabb. Ezzel nehezithetjük a régebbi játékosok játékát, az újjakat pedig nem értinti a változtatás.