Quote:
Originally Posted by TM Laci
Én Neverrel értek egyet (nem gondoltam vóna, hogy ilyen is lecc  ). Az a sok D-s ori, ami a lépéshatár felett van, forduljon le. Legyen 20-30 ori, ami termelgeti az épanyagot, de nem 8mrd hektáron. 100k hekivel elégedjen meg mindenki  . És lehessen ütögetni anarch D szintjén is. Mert egyesek kisajátították a csoportot, ezzel az ottani orik 80%-a szabadságon van. Ha ujra lehetne ütögetni, Egy csomo ori visszajönne. És nemhogycsak visszajönne, mindenki D-be probálná összpontosítani az orijait, értem ezalatt, hogy mindenki felvinné oda, és mivel lehet ütögetni, ezért az egy-két oriját, ami szabin van visszahozná, és játszana velük. (Direkt nem mondom, Hódítózna, mert ugyis csak egyesek betonelffel mennének akkro fel). ÜSSÜNK   
|
annak ellenere hogy ugyrzed mindenki menne a D be ez sztem jo nagy hulyeseg mit csinaljon az embert 1 halott csopiban ahol a sok ert fogyos csak fedezget es 1 db katona sincs a piacon soha mert elfedezik egyesek
szoval tm meseld mar L miert is menne ez a sok ember a D-be?
erdekes en csak olyanokat ismerek akik az yban szeretnek jaccani es csak szamokert koroznek!!!
na jo ismerek 2ot akik nem

es jolenne tm ha elolvasnad mi a tema nem pedig ostobasagokat beszelnel
es altalanositgatnal hogy mindenki oda akar menni

aki oda akar menni abbol atinak nem lessz bevetele mert azok azert mennek oda mert nem tudnak vagy nem akarnak vipelni!!!