View Single Post
Old 02-21-2015, 13:34
none none is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 88%

Quote:
Originally Posted by Dave View Post
Ez a logika alapjan mire jo a gnom??
Hadisnak ott az ork, varisnak orias, tolisnak a feles... mi szukseg van egy gnomra?
Egye fene, beszállok a vitába
A gnóm a leginkább változtatható faj, épp ezért, az egyik legjobb választás mfnek, valamint hadi-tolinak is tökéletes, de hadiként sem rossz.. ha nem annyiból áll a szöviharc, hogy ütünk kettőt ide-oda, akkor jobb is lehet egy orknál
De 200 hekin tekiírásra is egyértelműen leggyakoribb választás a gnóm..
Termelőnek ott a törpe, kevésbe aktív, fedezgetős orinak az elf, a hulla meg valamire biztos jó legalább olyan kérdés nincs hullánál, hogy vari toli, vagy hadi..
Én továbbra is azt mondom, hogy embernek első körben egy fő irányvonalat kéne kitalálni.. Ha visszaolvasod a hsz-eim szerintem ez világos.. te is tolira akarod beállítani, így nem is értem hol van a probléma..
Amúgy a tükötvarázslat pont azt teszi, amit írtál.. mit kéne rajta fejleszteni?
Egy termelő is egész érdekes alternatíva lehetne.. Tolival az a gond, hogy nincs mit lopni..
De visszatérek a korábbi ötletemhez kicsit konkrétabban.. 2 faji varázslat a tükör és egy ami a bankokat erősíti.. ha kereskedő az ember kétszer annyit termel, egyébkén ha nem, akkor ötször annyira védenek a bankjai(ha kereskedő ehhez jön az abbol adódó bónusz is).. így pl lehetne pénzt tartani nála felsőbb szinteken, tolisnak is kb valamire jó lenne, és ha feles készülije le van tolva, még le is lophatja..