Quote:
Originally Posted by none
Ha jól tudom, most alibi módosításnál tart Ati.. az hogy bankok 20% helyett 10%-ot védenek kb semmit nem fog változtatni.. 20 helyett kell 40 bank.. nagy dolog.. pont a felsőbb csoportokban nem jelent majd semmit 
Tehát én továbbra sem vetném el a terület arányos bank védelmet, hacsak nem úgy akarunk módosítani, hogy semmi értelme ne legyen.. Bár részemről a másik verziót inkább részesítem előnyben, amit korábban leírtam..
|
Van ráció a területarányos bankvédelemben, de Ati elvetette, ezért gondolom úgy, hogy érdemesebb másfele gondolkodni.
Az, hogy az árnyak 50%-t fog adni, akár 33 haszonszerző tolizást is tud csinálni egyszerre, és a figyelmetlenebb / élezettebb oriknak a pénzét is el fogja tudni lopni, az már egy nem rossz alap. 1-2 kiegészítő erősítés kéne még, és használható lesz.
Szerintem lehet adni neki tanyabónuszt, akár plusz véderőbónuszt, stb.
Hogy ez a ló másik oldala lenne?
Az orknak van 30% haderőbónusza, 40% haditekije, 20% bónusza a 8 tábornokra, kevesebbet eszik a hadereje és van kitámbónusza.
A félelfnek ilyen környezetben kell megállnia a helyét, ilyen országok ellen kell harcképesnek, használhatónak lennie. De 5% plusz védelem az túl durva neki... hát még ha a tanyái is plusz 10% gabonát termelnek.
De el lehet képzelni még jó pár erősítő javaslatot, attól szerintem egyáltalán nem kell tartani, hogy túl erős lesz.