View Single Post
Old 10-02-2013, 16:20
Ghosti's Avatar
Ghosti Ghosti is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 97%

Quote:
Originally Posted by none View Post
Hát.. ha én szerverleállás előtt indítok és leáll a körváltás szerverleállás alatt.. De mi van, ha én azért mentem ki akkor, mert akkor érek rá és nem 6-8 óra múlva, vagy csak szimplán éjjel megyek ki a hiénák miatt? Ha leáll a körváltás és teszem azt 12-kor folytatódik, az nagyon csúnyán meg tud szívatni..
Akinek kinnt van olyankor azt hidd el figyeli mikor lephet be. Az enyem is kinnt volt ha ez megnyugtat meg ha be is utnek a foldet vissza tudod utni de tobb millio eluszott egyseget nem tudsz vissza gyartani egy konnyen. Mindenki a foldert van ketsegbe esve. Fold nem er semmit ha nincs mivel megvedeni.

Aztan mi van ha kimentel es jonnek is es lemennek a korok ugy hogy nen tudod mi van . Vagy epp elszallt minden mielott inditottad volna a kisero sereget vagy pont az ijjakat vetted volna be vedeni? Az Aba meg az is megeshet hogy raallok valakire szovivel de elszalt minden mielott a sereg indul. Lemegy ugy minden hogy te nem tudtal semmire reagalni.

Itt nem egy ket szemelyrol van szo hanem hogy nem volt senkinek lehetosege reagalni ra.

http://csak-egy-maradhat.com/