Nekem egyértelműen az 5. verzió tetszik. Nem nyúl bele nagyon a játékba, nem bonyolult. Nekem pl. lehet, hogy csak heti 2 nap az, amire vissza tudok jönni, de mégis jobban tudom az országokat pörgetni, mert heti 16 kört le tudok velük nyomni, és még akciózni is tudok.
Az, hogy kifigyelhető, hogy mikor vagyok, legyen az én problémám. Szerintem ezeknél az oriknál amúgy sem az fog működni, hogy minden nap reggel 8-kor belép, és este 10-kor elmegy aludni. Biztos lesz jópárszor olyan is, hogy később lép be, és tovább marad. Szóval szerintem az, hogy majd jól kifigeylik, hogy mikor megy szabira és mikor jön vissza, ugyanúgy kockázatos a támadónak is. Mert mondjuk egy kicsit tovább marad bent, és akkor már is van egy jó kis csata a mostani folyamatos szabizás helyett.
Továbbra is azt mondom, hogy a 8 órás szabi + 3 órás akciómentes időszak legyen, akkor szerintem más olyan játékos is vissza tudna jönni, akinek munka, család stb. miatt nincs 12-16 órája naponta a játékkal foglalkozni.
Én nem is vezetném be az aktivitás alapján járó szabimennyiséget, egyszerűen megváltoztatnám a szabadság eddigi menetét az új menetre, és mindenkinek így járna.
6:3 (4) (#100056)
Paliking (5) (#178189)
Elmegyilkos (7) (#7777)
Uff (2)(#426219)
|