|
|
 |
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|

06-18-2013, 15:45
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Nekem egyértelműen az 5. verzió tetszik. Nem nyúl bele nagyon a játékba, nem bonyolult. Nekem pl. lehet, hogy csak heti 2 nap az, amire vissza tudok jönni, de mégis jobban tudom az országokat pörgetni, mert heti 16 kört le tudok velük nyomni, és még akciózni is tudok.
Az, hogy kifigyelhető, hogy mikor vagyok, legyen az én problémám. Szerintem ezeknél az oriknál amúgy sem az fog működni, hogy minden nap reggel 8-kor belép, és este 10-kor elmegy aludni. Biztos lesz jópárszor olyan is, hogy később lép be, és tovább marad. Szóval szerintem az, hogy majd jól kifigeylik, hogy mikor megy szabira és mikor jön vissza, ugyanúgy kockázatos a támadónak is. Mert mondjuk egy kicsit tovább marad bent, és akkor már is van egy jó kis csata a mostani folyamatos szabizás helyett.
Továbbra is azt mondom, hogy a 8 órás szabi + 3 órás akciómentes időszak legyen, akkor szerintem más olyan játékos is vissza tudna jönni, akinek munka, család stb. miatt nincs 12-16 órája naponta a játékkal foglalkozni.
Én nem is vezetném be az aktivitás alapján járó szabimennyiséget, egyszerűen megváltoztatnám a szabadság eddigi menetét az új menetre, és mindenkinek így járna.
6:3 (4) (#100056)
Paliking (5) (#178189)
Elmegyilkos (7) (#7777)
Uff (2)(#426219)
|

06-18-2013, 15:59
|
Administrator
|
|
Activity: 32%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Paliking
Én nem is vezetném be az aktivitás alapján járó szabimennyiséget, egyszerűen megváltoztatnám a szabadság eddigi menetét az új menetre, és mindenkinek így járna.
|
Mindenképp elkerülném a 20 órát szabizik, 4 órát játszik helyzeteket.
|

06-18-2013, 16:17
|
Member
|
|
Longevity: 72%
|
|
A szabi nekem azért nem tetszik, mert lerövidítjük az előtte akciómentes időszakot, teszem azt 4 órára. Elmegy (rövid)szabira valaki, rosszat álmodik, lottó5ös, főnök, stb..., és nem jön vissza 2 hétig. A rövid szabit csak úgy tudnám támogatni, hogy automatikusan visszajön az ország magától 8 óra múlva. Benéz a játékos 4+8 óra akciómentesen, mehet hosszú szabira. Ha nem figyel a játékos, hát ÍJ.
|

06-18-2013, 16:28
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Bukta
A szabi nekem azért nem tetszik, mert lerövidítjük az előtte akciómentes időszakot, teszem azt 4 órára. Elmegy (rövid)szabira valaki, rosszat álmodik, lottó5ös, főnök, stb..., és nem jön vissza 2 hétig. A rövid szabit csak úgy tudnám támogatni, hogy automatikusan visszajön az ország magától 8 óra múlva. Benéz a játékos 4+8 óra akciómentesen, mehet hosszú szabira. Ha nem figyel a játékos, hát ÍJ.
|
Pont emiatt tudhatná magát nagyobb biztonságban, tudva, hogy akár 2 hétre is elmehet, de vissza is jöhet hamar.
Ebben van némi rizikó, mert könnyebben elmegy így bárki szabira, és lehet, hogy nem jön vissza róla jóideig.
Az új játékosok esetében azért ez az idő eléggé korlátolt lenne, és valóban nem tudja 1 hét játék után elmenni 6 év szabira. Ami mellesleg szerintem kifejezetten jót tenne.
|

06-19-2013, 07:41
|
 |
Member
|
|
Longevity: 78%
|
|
Quote:
Originally Posted by Bukta
|
Csak ilyen aktív játékidő mellett lekopnak a körei. Huzamosabb ideig csak 4 órákat játszik, akkor ahogy írtad egy idő után automatikusan visszajön szabiról. Viszont ha valaki aktív megengedheti magának hogy 2 hétre, egy hónapra simán elmenjen, úgy hogy ne kelljen izgulnia, belépkednie csak azért hogy szabizza x óránként az oriját. Szóval nem értem miért nem tetszik az ötlet 
|

06-24-2013, 19:43
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Nekem a szabis megoldás a legszimpatikusabb, de pont olyan formában, ahogy Ati nem szeretné, hogy háromféle szabi legyen…
Én elég sokat szabizok, mert gyakran a munkám nem teszi lehetővé az aktivitást (1-2 hét full szabi) illetve bizonyos hétvégék teljesen kizárják a játékot.
1. Sztem a fagyasztás az rendben van, ahogy van…
2. Maradna a mostani szabi a korábbi feltételekkel, ez nem lenne játékidőhöz kötve…
3. Jönne az új szabi, ami játékidőhöz kötött, illetve a feltételek le vannak rövidítve mondjuk 4 órával szabi előtt nem lehet akciózni stb….
Ez számomra nagyobb aktivitást eredményezne, mivel valszeg hétköznap aktív lennék, meg ugye hétvégén is, amikor úgy adódik, meg ha csak a szombat déltől nem érek rá vasárnap délutánig, akkor nem rendes szabira tenném az orit, így kizárva magam keddig a játékból, hanem csak mondjuk 36 órát lennék oda….
Ismétlem ez számomra eredményezne nagyobb aktivitást, hogy másokat mennyire vonzana azt nem tudhatom, illetve azt sem, hogy Ati mennyire nagyon van ellene valamint, hogy a megvalósítás mennyire erőforrás igényes..…
A Száműzött visszatér! (#708833)
Last edited by Fefe013; 06-24-2013 at 19:45..
|
The Following User Says Thank You to Fefe013 For This Useful Post:
|
|

06-24-2013, 19:57
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Fefe013
Nekem a szabis megoldás a legszimpatikusabb, de pont olyan formában, ahogy Ati nem szeretné, hogy háromféle szabi legyen…
|
Amit leírtál helyzetet, arra szerintem nincs szükség plusz egy fajta szabira.
|

06-24-2013, 20:07
|
 |
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Amit leírtál helyzetet, arra szerintem nincs szükség plusz egy fajta szabira.
|
Sztem nehezen tudnék kitermelni egy hét szabit, mondjuk, ha az is játékidőhöz van kötve és három hét alatt ha minden éjszaka 6-8 órára szabira megyek, meg van benne egy hétvégi szabi is, meg mondjuk ha közbe jön valami, ami miatt 10 napra kell elmennem, de csak 8 napom van...?
Emiatt ódzkodom kicsit attól, hogy a "nagy" szabit is gyűjteni kelljen...
Bár nem tudom, hogy lenne számolva a régi orik szabija, mert írtad, hogy azok már indulnának valahonnan, mert úgy lehet, h ki tudnám kalkuláni, de hát passz...
A Száműzött visszatér! (#708833)
|

06-24-2013, 20:10
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Fefe013
Bár nem tudom, hogy lenne számolva a régi orik szabija, mert írtad, hogy azok már indulnának valahonnan, mert úgy lehet, h ki tudnám kalkuláni, de hát passz...
|
Amennyit játszottál, annyi szabi. Nem bonyolítanám túl. 3 éves ország max 3 évig lehetne szabin, plusz amit mellé gyűjt. Ha ez nem elég, akkor fagyasztás.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|

06-20-2013, 09:58
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Mindenképp elkerülném a 20 órát szabizik, 4 órát játszik helyzeteket.
|
igaz, akkor lehet, hogy a 3 órás akciómentes időszaknak többnek kellene lennie, mondjuk 5 órának
6:3 (4) (#100056)
Paliking (5) (#178189)
Elmegyilkos (7) (#7777)
Uff (2)(#426219)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|