Quote:
Originally Posted by none
Nekem ez több dolog miatt sem tetszik..
pl túlságosan leterhelhetné a szervert és valószínűleg legalább az esetek felében feleslegesen.. plusz ki se tudná használni egy új játékos..
Ezen felül szerintem, ha arra a 2-3 órára meg is tetszeni egy-két plusz embernek, ők a 2 óra lejárta után hagynák abba.. Nem hiszem, hogy jó ötlet "megtéveszteni" az új játékosokat..
Plusz a régebben felvetett ötlet, hogy kis "feladatokat" kapjon a játék elején a játékos, amik bevezetik a játékba, szerintem nem lenne rossz dolog..
A másik fele meg a valamilyen szintű grafika lenne..
Bár ezek nem nagyon akarnak bekerülni.. 
|
Azért az se véletlen szerintem, hogy a ma "divatos" online stratégiák jelentős része olyan felépítésű, hogy a játék legelején 1-2, vagy 5-10 percenként lehet építkezni, meg elpepecselgetni az országgal. Ez nem hiszem h megtévesztés, viszont a frissen regelt játékos is némi sikerélményhez, illetve ahhoz az érzéshez jut, hogy történik valami

Ennek azért biztos jelentős megtartó hatása van.
Azt nem tudom, hogy lehetne valami ilyesmit a hódítóhoz adaptálni, de esetleg védelem alatt valamifajta gyorsított játék(és persze a küldetések) ilyen irányba hatna. Pl indulhatna 100 hektáron a játék és a küldivonal "főcélja" a 200 heki elérése lenne, úgy h bizonyos épek menet közben lennének elérhetők.