Thread: Labdarúgó EB
View Single Post
Old 06-23-2012, 19:43
Hex's Avatar
Hex Hex is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 86%

Quote:
Originally Posted by Von View Post
De én például azt meg nem értem, hogy a görögök játékát miért hívják antifocinak? Miért antifoci szerény képességgel jócskán felülteljesíteni?
A focit az eredményesség határozza meg, és szerintem akik a görögök 2004-es produkcióját becsmérlik, azok a nyomukba sem érnek eredményesség/képesség relációban.
Röviden: szerintem az az antifoci, mikor egy csapat sokkal tetszetősebb, kreatívabb, szebb játékkal is elérhetné ugyanazt az eredményt, mint amit egyébként elér.
Afelől nincs kétségem, hogy a 2004-es görögökre ez nem áll, afelől inkább van, a 2010-es spanyolokra ez áll-e, viszont pl el nem ítélem őket azért, ha esetleg beáldoztak egy kis szépséget csak azért, hogy minél biztosabb legyen a győzelem. Ha a magyarok lennének ott, pont lesz*rnám, hogy minden meccset 1-0-ra nyerünk kínkeservesen, mert az nevet, aki utoljára nevet...
valamelyik vb-én már nem emlékszem, a skótok asszem a hollandokkal játszottak az első csoportmeccsen. 0:0-a lett a meccs, de tele volt tartalommal, csak a gól nem jött össze egyik csapatnak sem. A skótokban vagyok biztos, a hollandokban nem
Reply With Quote