Thread: hadisarc
View Single Post
Old 10-18-2011, 13:56
ZorN ZorN is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 71%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ez nem ennyire egyszerű. Nyilván nem akkor írta a levelet, amikor jelentetted, hanem előtte. A levél megírása, és a jelentés között eltelt X idő. Még e közben sem történt ellened semmi akció.

Az nem megoldás, hogy félreteszel egy levelet, folyamatosan támadod az illetőt, és amikor átépül, és visszatámad, mert látja, hogy más megoldás nincs, akkor jelented az üzenetét.

Azt kell észrevenni, hogy ebben a helyzetben TE vagy a fő agresszor. Ezt ne rossz értelemben értsd, ez egy játék, egy háborúban valamelyik félnek ennek kell lennie. Ő a Te akcióidra reagál, amiatt épül át, amiatt támad vissza. Mert folyamatosan támadod.

(Vagy támadtad, lehet, hogy már múlt idő, nem tudom, csak a levélkori állapotokat néztem.)

A hadisarc nem is jön képbe. Milyen értelemben tud képbe jönni? Ha fizetsz neki, akkor nem támad vissza, hanem hagyja, hogy továbbra is folyamatosan támadd?
Nem tudok azonosulni ezzel, nincs már eseményem mert szintet léptem, és eltűnt, de ha te tudsz nekem küldeni a kettőnk közötti állapotról csak hadi eseményeket, akár zöldbe, akkor meg tudom magyarázni. ha ezeket nem tudod, akkor nem kívánok erről beszélni, mert nem mentettem le az esemény listámat, mivel nem hittem, hogy ebben az esetben még nekem kellene magamat védeni