View Single Post
Old 08-18-2006, 08:51
Colony Colony is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by solven View Post
Nekem tetszik az ötlet, és mi lenne ha valami egyszerűbb duplakattintással működne a kivétel, és a berakás is? (mondjuk nem tudom, hogy menniyre lehetne megoldható)
A több ország egyszerre való törlésének megvalósítására még mindig nem látok esélyt ill nagyon értelmét se, de figyelmreméltó kitartásod és az "a bájos gyermeki öröm", hogy más játékosoknak is tetszett ötleted ösztönzött arra, hogy ismét hozzászóljak a témához.

A "berakásnál" (vagyis egyértelműbben az ország egyénipontlistába való felvételénél) eltudnék képzelni egy olyan funkciót, ha ráklikkelek az ország számára és felül kiírná, hogy megjegyezte az ország sorszámát akkor nem csak a varázslatok és tolvajlások menüben jelenne meg, hanem a felvesz rublikában is! Ugyan ez visszafelé ha az egyéniben klikkelek rá akkor a töröl rublikában jelenne meg!

Ui.: Ha az ötlet még is csak süllyesztőben végezné, felhívom figyelmed ha az ország körbefordult és kékszámos lett, onnantól kezdve ha fellépsz egy csoportba akkor automatikusan megjellenek az adott csoportban található valaha is felvett országok. Ha most 20 ország problémát okoz akkor aktívan törölgesd őket mert akkor nem csak 20 db lesz!

Quote:
Originally Posted by Somebody View Post
nem vagyok egyedűl!!!, amikor összegyűlik az a sok D
A "gyermeki" örömöt nem gúnynak vagy sértésnek szántam, hanem erre a hozzászólásra írtam